Taylor Swift va lansa o linie de parfumuri

Cântăreaţa americană de muzică country Taylor Swift s-a asociat cu brandul Elizabeth Arden pentru a-şi lansa propria linie de parfumuri.

37 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift va lansa o linie de parfumuri

Taylor Swift va lansa o linie de parfumuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii brandului Elizabeth Arden, care face parte din grupul Juicy Couture, cu care colaborează o serie de vedete de prim rang, precum Elizabeth Taylor şi Britney Spears, au declarat, luni, că primul parfum din noua gamă va fi lansat către sfârşitul anului 2011.

Taylor Swift, în vârstă de 20 de ani, se va implica în toate etapele de producţie, ambalare şi promovare ale noului parfum. Nu a fost ales deocamdată un nume pentru noul produs.

Swift şi-a lansat recent cel de-al treilea album din carieră, intitulat "Speak Now", care a fost bine primit de criticii de specialitate. Precedentul album al cântăreţei americane, "Fearless", promovat printr-un turneu de 10 luni, a fost cel mai bine vândut material discografic din 2009.

Taylor Alison Swift, născută pe 13 decembrie 1989, este o cântăreaţă americană de muzică pop-country. Ea a semnat în 2006 un contract cu Big Machine Records, o casă de discuri independentă, care i-a lansat albumul de debut, "Taylor Swift", vândut în peste 3,6 milioane de exemplare. Taylor Swift a câştigat patru premii Grammy şi a vândut până în prezent 13 milioane de albume pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici