"The Handmaid's Tale" - Globul de Aur pentru cel mai bun serial-dramă

"Povestea slujitoarei/ The Handmaid's Tale" a primit Globul de Aur pentru cel mai bun serial-dramă, la cea de-a 75-a ediţie a galei, organizată duminică seară, la Los Angeles, de Asociaţia presei străine de la Hollywood.

380 afișări
Imaginea articolului "The Handmaid's Tale" - Globul de Aur pentru cel mai bun serial-dramă

"The Handmaid's Tale" - Globul de Aur pentru cel mai bun serial-dramă

Serialul are la bază romanul distopic cu acelaşi titlu scris de autoarea canadiană Margaret Atwood şi publicat în 1985.

Anul acesta, la premiul Globul de Aur pentru cel mai bun serial-dramă au mai concurat "The Crown", "Game of Thrones", "Stranger Things" şi "This is Us".

Elisabeth Moss, protagonista seriei "The Handmaid's Tale", a câştigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun rol principal feminin într-un serial-dramă.

La aceeaşi categorie au mai concurat Caitriona Balfe ("Outlander"), Claire Foy ("The Crown"), Maggie Gyllenhaal ("The Deuce") şi Katherine Langford ("13 Reasons Why").

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici