"The Hobbit" provoacă dureri. Care au fost plângerile spectatorilor după vizionare - VIDEO

Regizorul Peter Jackson a folosit camera 3D de mare viteză pentru a filma "The Hobbit", numărul de cadre pe secundă fiind astfel dublat. Dar, după o primă vizionare, spectatorii deja s-au plâns de dureri.

1857 afișări
Imaginea articolului "The Hobbit" provoacă dureri. Care au fost plângerile spectatorilor după vizionare - VIDEO

Mult aşteptatul film "The Hobbit" provoacă dureri. Care au fost plângerile spectatorilor după vizionare (Imagine: Captura Video)

Cinefilii au acuzat stări de ameţeală şi chiar migrene după ce au urmărit la cinematograf "The Hobbit", informează Daily Mail.

Sunday Times relatează impresiile unui spectator care a venit în Noua Zeelandă din Australia pentru a urmări filmul. "Ochii mei nu pot vedea totul, e ameţitor, acum am o migrenă", a spus el.

Un alt fan a scris pe Twetter: Claritatea e bună pentru munţii mari cu zăpadă, dar la prim-planuri imaginea este prea intensă. Am plecat iubind filmul dar în acelaşi timp, îmi era şi rău", a menţionat acesta.

Un alt spectator a descris senzaţia ca fiind asemănătoare cu cea provocată de un carusel. "Trebuie să te ţii de stomac şi să-ţi laşi ochii să se obişnuiască. Nu e pentru toată lumea", a menţionat el.

Dar, unii au lăudat modul în care a fost filmat "The Hobbit". Aceştia afirmă că în acest fel vor fi realizate toate filmele în viitor.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici