The Rolling Stones lansează o ediţie de lux "Let It Bleed", pentru a 50-a aniversare

Trupa britanică The Rolling Stones va lansa pe 1 noiembrie, pentru a 50-a aniversare, o ediţie de lux a albumului "Let It Bleed", arată Smart Radio, păstrând un loc special pieselor grupului în playlist-ul zilei.

162 afișări
Imaginea articolului The Rolling Stones lansează o ediţie de lux "Let It Bleed", pentru a 50-a aniversare

The Rolling Stones lansează o ediţie de lux "Let It Bleed", pentru a 50-a aniversare

Colecţia va include versiuni remasterizate ale albumului, inclusiv pe vinil, litografii, afişe, o carte cu un eseu scris de jurnalistul David Fricke, specialist în muzica trupei, precum şi fotografii din turneul de promovare a materialului discografic realizate de Ethan Russell.

"Let It Bleed" este al zecelea album de studio al trupei The Rolling Stones şi a fost lansat în 1969.

The Rolling Stones este o trupă rock înfiinţată în Londra, în 1962. Trupa este formată, în prezent, din solistul Mick Jagger, chitaristul Keith Richards, în vârstă de 75 de ani, basistul/chitaristul Ronnie Wood, în vârstă de 72 de ani, şi bateristul Charlie Watts, în vârstă de 78 de ani. Formaţia a vândut peste 250 de milioane de discuri la nivel mondial, a fost inclusă în Rock 'n' Roll Hall of Fame în anul 1989 şi a fost plasată de revista americană Rolling Stone pe locul al patrulea în Top 100 al celor mai mari artişti din toate timpurile.

Piesele The Rolling Stones se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici