"The Secret Life of Pets 2/ Singuri acasă 2", pe primul loc în box office-ul românesc de weekend | VIDEO

Animaţia "The Secret Life of Pets 2/ Singuri acasă 2", de Chris Renaud şi Jonathan del Val, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 501.302,25 de lei în weekendul premierei, potrivit cinemagia.ro.

626 afișări
Imaginea articolului "The Secret Life of Pets 2/ Singuri acasă 2", pe primul loc în box office-ul românesc de weekend | VIDEO

"The Secret Life of Pets 2/ Singuri acasă 2", pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

"Singuri acasă 2" este continuarea imensului succes din 2016 şi duce spectatorii iar în lumea secretă a animăluţelor de companie, cu noi peripeţii şi aventuri atunci când sunt lăsaţi singuri acasă. Terrierul Max (voce Patton Oswalt) se confruntă cu mari schimbări în viaţa lui. Stăpâna lui (Ellie Kemper) s-a căsătorit şi acum are un copil, Liam. Max este atât de grijuliu cu Liam, că a dezvoltat un tic nervos. Într-o excursie cu familia, Max şi Duke (Eric Stonestreet), fratele şi prietenul lui adoptat, întâlnesc vaci care nu tolerează câinii, vulpi ostile şi un curcan înfricoşător, întâlniri ce nu fac altceva decât să sporească anxietatea lui Max. Din fericire, Max este îndrumat de câinele morocănos de la fermă Rooster (Harrison Ford, care debutează în industria filmelor animate), care îl ajută pe Max să-şi învingă fricile, să găsească masculul alpha din interior şi să-l mai lase pe Liam în pace. Cu noi aventuri se confruntă şi felina Chloe (Lake Bell), pomeranianul Gidget (Jenny Slate), dar şi iepuraşul Snowball.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc se menţine "X-Men: Dark Phoenix", care a avut încasări de 382.398,22 de lei. În "Dark Phoenix", X-Men se confruntă cu cel mai formidabil şi puternic duşman: chiar unul de-al lor, Jean Grey. În timpul unei misiuni de salvare în spaţiu, Jean este aproape ucisă când este lovită de o forţă cosmică misterioasă. Odată ce se întoarce acasă, această forţă nu numai că o face infinit mai puternică, dar mult mai instabilă.Când Jean scapă de sub control şi îi răneşte pe cei pe care îi iubeşte cel mai mult, începe să descopere legătura care îi ţine pe X-Men împreună. Acum, odată cu destrămarea acestei familii, ei trebuie să găsească o cale de a se uni, nu numai pentru a o salva pe Jean, ci şi pentru a salva planeta de străinii care doresc să declanşeze această forţă şi să conducă galaxia. În filmul regizat de Simon Kinberg joacă staruri precum Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Tye Sheridan, Michael Fassbender, James McAvoy şi Sophie Turner.

Lungmetrajul "Aladdin", de Guy Ritchie, se menţine pe locul al treilea, cu încasări de 287.785 de lei de vineri până duminică. Noua producţie Disney, care combină actorii reali şi animaţia, îi are în distribuţie pe Mena Massoud, în rolul Aladdin, Naomi Scott, ca Jasmine, şi Will Smith, în rolul duhului.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul românesc la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "Pokémon Detectiv Pikachu/ Pokémon Detective Pikachu", de Rob Letterman (256.193,90 de lei), "Godzilla II: Regele Monştrilor/ Godzilla: King of the Monsters", de Michael Dougherty (187.086,60 de lei), "John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 - Parabellum", de Chad Stahelski (121.274,45 de lei), "Parking", de Tudor Giurgiu (96.744,54 de lei), "Ticăloasele/ The Hustle", de Chris Addison (74.520 de lei), "Ma", de Tate Taylor (69.784,10 lei), "Şi Soarele e o stea/ The Sun is Also a Star", de Ry Russo-Young (69.136 de lei).

Taguri:
box office,
românia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici