The Sisters of Mercy concertează la Festivalul Artmania de la Sibiu

Formaţia britanică The Sisters of Mercy va concerta, pe 13 august, la Sibiu, în prima seară a Festivalului Artmania.

69 afișări
Imaginea articolului The Sisters of Mercy concertează la Festivalul Artmania de la Sibiu

Britanicii de la The Sisters of Mercy vor concerta la Festivalul Artmania de la Sibiu (Imagine: www.artmania.ro)

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor Festivalului Artmania, care va avea loc în perioada 13 - 15 august, în Piaţa Mare din Sibiu, a doua trupă care a confirmat participarea la ediţia din acest an este The Sisters of Mercy. Britanicii vor urca pe scenă în prima seară a festivalului, completând programul în care mai apar americanii de la Kamelot.

"Cu luminile din scenă inspirate de marele Big Bang, inventând pe parcurs şi atmosfera stilului rave, The Sisters of Mercy nu au niciun motiv pentru a reduce motoarele", scrie în comunicatul în care se precizează că trupa va interpreta, la Artmania, atât piese clasice, cât şi melodii noi.

Potrivit sursei citate, The Sisters of Mercy s-a înfiinţat în 1980 şi a susţinut concerte în Europa şi America.

Până la sfârşitul lunii aprilie, biletele pentru Festivalul Artmania costă 70 de lei pe zi, iar abonamentele pentru toate zilele - 110 lei. Preţul creşte progresiv, ajungând ca, în perioada festivalului, biletele să poată fi achiziţionate la preţul de 110 lei pe zi, iar abonamentele, la 180 de lei.

Ediţia din acest an a Festivalului Artmania este organizată de Artmania Events, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Sibiu.

Festivalul include concerte în Piaţa Mare şi expoziţii, petreceri, precum şi alte acţiuni culturale în cetatea medievală a Sibiului.

În ultimii patru ani, pe scena festivalului au fost prezente trupe rock consacrate, printre care Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride şi Within Temptation.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici