Thrillerul SF "The Purge" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Thrillerul SF "The Purge" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, detronând astfel cel de-al şaselea film din franciza "Furios şi iute", potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations.

214 afișări
Imaginea articolului Thrillerul SF "The Purge" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Thrillerul SF "The Purge" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

"The Purge", un film cu Ethan Hawke, care prezintă un viitor apropiat în America, în care toate crimele sunt permise o noapte pe an, a generat încasări de 36,4 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii.

Filmul "Furios şi iute 6", regizat de Justin Lin, cu Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker şi Michelle Rodriguez în rolurile principale, a coborât pe poziţia a doua, cu încasări de 19,8 milioane de dolari.

Thrillerul "Now You See Me: Jaful perfect", cu Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine şi Isla Fisher, a pierdut o poziţie şi a ajuns pe locul al treilea, cu încasări de 19,5 milioane de dolari. Această peliculă prezintă jafurile puse la cale cu multă imaginaţie de patru magicieni iluzionişti, urmăriţi de FBI.

Comedia "The Internship", cu Vince Vaughn şi Owen Wilson în rolurile principale, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 18,1 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea a doi bărbaţi în jurul vârstei de 40 de ani care obţin un stagiu de pregătire la sediul companiei Google.

Pe poziţia a cincea s-a menţinut animaţia "Regatul secret/ Epic", care a avut încasări de 12,1 milioane de dolari. Bazat pe o carte pentru copii scrisă de William Joyce, filmul beneficiază de vocile actorilor Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Colin Farrell şi Beyoncé Knowles.

Filmul SF "Star Trek în întuneric 3D/ Star Trek Into Darkness" a coborât de pe a patra pe a şasea poziţie, cu încasări de 11,7 de milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute. Noul film din universul cult "Star Trek" este produs şi regizat de J. J. Abrams şi îi are pe Chris Pine în rolul Căpitanului Kirk şi Zachary Quinto în cel al celebrului Spock. În timp ce se întoarce acasă, echipajul de pe Enterprise trebuie să facă faţă unor forţe "teroriste" implacabile din sânul propriei organizaţii, determinându-l pe Căpitanul Kirk să lanseze o vânătoare de capete, pentru a-l neutraliza pe acela care reprezintă el însuşi o armă de distrugere în masă.

Filmul SF "1.000 post Terra/ After Earth", în care Will Smith şi Jaden Smith întruchipează un tată şi un fiu constrânşi să coboare pe Terra după ce omenirea a fost evacuată de pe planetă, a coborât de pe poziţia a treia pe locul al şaptelea, cu încasări de 11,2 milioane de dolari.

Comedia "Marea mahmureală 3/ The Hangover part III" a coborât de pe locul al şaselea pe poziţia a opta, cu încasări de 7,4 milioane de dolari. De data aceasta, ghinioniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis) nu mai au probleme din cauza unei petreceri a burlacilor, noua aventură petrecându-se în Mexic.

Poziţia a noua este ocupată de filmul "Iron Man 3", cu Robert Downey Jr. şi Gwyneth Paltrow în distribuţie, care a avut încasări de 5,7 milioane de dolari. După ce, în urmă cu şase săptămâni, a realizat al doilea cel mai bun debut din istorie, al treilea film din franciza cinematografică "Iron Man" a depăşit de curând pragul de încasări de 1 miliard de dolari.

"Marele Gatsby", de Baz Luhrmann, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal şi reprezentând o nouă adaptare cinematografică a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, care a deschis pe 15 mai cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, încheie Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 4,2 milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici