"Titanic 3D", cenzurat. Scena celebră pe care chinezii nu o vor vedea - VIDEO

O scenă celebră din "Titanic 3D" a fost cenzurată în cinematografele din China.

2805 afișări
Imaginea articolului "Titanic 3D", cenzurat. Scena celebră pe care chinezii nu o vor vedea - VIDEO

"Titanic 3D", cenzurat. Scena celebră pe care chinezii nu o vor vedea

Celebra scenă din Titanic în care Leonardo di Caprio realizează portretul nud al lui Kate Winslet a fost cenzurată de autorităţile chineze de teamă că oamenii vor întinde mâna să atingă sânii lui "Rose".

Conform contactmusic.com, un oficial din Administraţia Naţională Chineză pentru Radio, Film şi Televiziune, a explicat de ce a fost luată această măsură. "Ţinând cont de efectele 3D ne este teamă că unii privitori vor încerca să întindă mâna pentru a atinge şi astfel alţi oameni ar fi întrerupţi să privească filmul. Pentru a evita eventualele conflicte dintre privitori şi pentru a construi un mediu social etic şi armonios, am decis să tăiem scenele cu nuditate", a spus oficialul chinez.

Astfel, în scena respectivă, Kate Winslet va apărea doar de la gât în sus. În varianta originală din 1997, scena a fost prezentată în întregime în cinematografele chineze.

Filmul "Titanic 3D" a fost lansat în 2012, la 100 de ani de la naufragiul navei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici