Top Forbes: Cei mai BOGAŢI moştenitori din Rusia. Cine se află în fruntea clasamentului. Are o AVERE de 17 miliarde de dolari

Yusuf Alekperov, fiul lui Vagit Alekperov, directorul general şi cel mai mare acţionar de la grupul petrolier Lukoil, ocupă în continuare prima poziţie în topul celor mai bogaţi moştenitori din Rusia, potrivit revistei Forbes, relatează agenţia rusă de ştiri Tass.

19860 afișări
Imaginea articolului Top Forbes: Cei mai BOGAŢI moştenitori din Rusia. Cine se află în fruntea clasamentului. Are o AVERE de 17 miliarde 
de dolari

Top Forbes | Cei mai BOGAŢI moştenitori din Rusia. Cine se află în fruntea clasamentului. Averea sa a ajuns deja la 17 miliarde de dolari

Clasamentul Forbes Magazine cuprinde 20 de familii din Rusia şi 46 de moştenitori, unde fiecare copil se bucură de cel puţin 2,3 miliarde dolari în avere personală.

”Yusuf Alekperov, singurul fiu al CEO-ului Lukoil, a devenit cel mai bogat moştenitor cu o avere estimată la 17 miliarde dolari”, scrie revista.

Locurile 2 şi 3 sunt ocupate de cei doi copii ai proprietarului cheie al producătorului de gaze Novatek şi Sibur Leonid Mikhelson a căror avere ar fi estimată la 8,9 miliarde de dolari pentru fiecare copil, iar pe al patrulea şi al cincilea loc se află descendenţii proprietarului EuroChem, Andrei Melnichenko a căror avere se va ridica la 7,3 miliarde dolari fiecare), relarează Tass Russian News Agency.

Potrivit calculelor realizate de Forbes, la data de 20 aprilie 2018 erau 102 miliardari în Rusia iar averea lor combinată se ridica la 403 miliarde de dolari. Dacă această avere ar fi distribuită în mod egal între toţi 289 de copii miliardarilor ruşi, fiecare din copii ar fi la rândul său miliardar, cu o un capital mediu de 1,4 miliarde de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici