TOPUL celor mai sexy bărbaţi din rândul celebrităţilor - FOTO

Actorul Zac Efron a fost desemnat cel mai sexy bărbat al anului 2014, în urma unui sondaj efectuat de revista Heat, care realizează anual Topul 101 al celor mai sexy bărbaţi din rândul celebrităţilor.

1730 afișări
Imaginea articolului TOPUL celor mai sexy bărbaţi din rândul celebrităţilor - FOTO

Zac Efron (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lucie Cave, redactorul-şef al revistei Heat, a declarat că acest clasament a fost alcătuit pe baza votului exprimat online de cititori, care "l-au ales pe Zac Efron" cel mai sexy bărbat al anului deoarece a apărut topless în filmul "Vecini de coşmar/ Bad Neighbours" şi după ce cântăreaţa Rita Ora i-a rupt cămaşa la gala MTV Movie Awards din 13 aprilie.

Zac Efron l-a surclasat astfel pe câştigătorul de anul trecut, scufundătorul olimpic Tom Daley, care ocupă locul al doilea, urmat de David Beckham, pe poziţia a treia, informează contactmusic.com.

Pe locul al patrulea în top se situează Harry Judd, toboşarul trupei McBusted, iar pe locul al cincilea se află actorul Leonardo DiCaprio.

Topul 10 este completat de actorul Bradley Cooper (locul şase), cântăreţul Gary Barlow, fost membru al trupei Take That (locul şapte), actorul Jamie Dornan, starul din filmul "Fifty Shades of Grey", nou intrat în clasament direct pe locul al optulea, actorul Ryan Gosling (locul nouă) şi actorul Henry Cavill (locul zece).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici