„Toţi oamenii trebuie să rămână în case. La porunca lui Dalek”. Robotul celebru care a apărut pe străzile unui orăşel din North Yorkshire

  • Un robot care sfătuieşte locuitorii să se izoleze a apărut pe străzile unui orăşel din North Yorkshire
  • Britanicii nu au luat în serios primele avertismente ale autorităţilor legate de izolare
  • Poliţia a folosit imaginile devenite virale pentru a-i convinge pe britanici să respecte măsurile
170 afișări
Imaginea articolului „Toţi oamenii trebuie să rămână în case. La porunca lui Dalek”. Robotul celebru care a apărut pe străzile unui orăşel din North Yorkshire

Sursa foto: Twitter @Jamin2g

Pe străzile unui orăşel din North Yorkshire a apărut primul robot care sfătuieşte locuitorii să se izoleze. Robotul Dalek a fost filmat de britanici în timp ce anunţa locuitorii să rămână în case.

Poliţia a folosit imaginile devenite virale pentru a-i convinge pe britanici să respecte măsurile de prevenire a extinderii infecţiilor cu Covid-19.

Într-o secvenţă surprinsă de un utilizator, Dalek spune: „Toţi oamenii trebuie să rămână în case. Toţi oamenii se vor autoizola. La porunca lui Dalek”.

Un utilizator glumeşte răspunzând: „Nu mă voi certa cu Dalek".

Roboţii Dalek au apărut pentru prima dată în serialul „Doctor Who”, în 1963.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici