Trilogia "Jocurile Foamei" va fi tranformată într-o piesă de teatru, la Londra

Trilogia "Jocurile Foamei" va fi transformată într-o piesă de teatru, la Londra, urmând să fie jucată pe o scenă construită special lângă stadionul Wembley, începând din vara anului 2016.

182 afișări
Imaginea articolului Trilogia "Jocurile Foamei" va fi tranformată într-o piesă de teatru, la Londra

Trilogia "Jocurile Foamei" va fi tranformată într-o piesă de teatru, la Londra

Dramatizarea poveştii din "Jocurile Foamei" va fi realizată de Robin de Levita, care a montat şi o reprezentaţie teatrală în Olanda inspirată de "Jurnalul" Annei Frank, informează bbc.com.

Filmele realizate sub franciza "Jocurile Foamei - The Hunger Games" au obţinut 1,5 miliarde de dolari din încasări la nivel mondial.

Cea mai recentă ecranizare, "Jocurile foamei: Revolta - Partea I/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" va avea premiera pe marile ecrane la finalul lunii noiembrie.

Bazate pe romanele lui Suzanne Collins, filmele prezintă o societate distopică, iar protagonista este Katniss Everdeen, personaj jucat de Jennifer Lawrence, care devine eroina unui reality-show.

Deocamdată nu se ştiu mai multe detalii despre viitoare producţie teatrală, dar piesa se va juca într-un teatru construit special pentru premiera care va avea loc în vara anului 2016, lângă stadionul Wembley din Londra.

Potrivit lui Tim Phelan, reprezentant al companiei de producţie Lionsgate, care a realizat filmele francizei "Jocurile Foamei", echipa care va monta piesa de teatru "va oferi o experienţă unică, o imersiune totală a fanilor" în lumea lui Katniss Everdeen.

"Teatrul este o modalitate fantastică de a aduce la viaţă multiplele substraturi pline de înţelesuri ale scrierilor lui Suzanne Collins", a declarat Robin de Levita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici