Trupa Beady Eye, a lui Liam Gallagher, s-a destrămat după cinci ani de activitate

Muzicianul Liam Gallagher a anunţat, sâmbătă, pe platforma online Twitter, că trupa sa, Beady Eye, s-a destrămat, după cinci ani de activitate, informează contactmusic.com.

85 afișări
Imaginea articolului Trupa Beady Eye, a lui Liam Gallagher, s-a destrămat după cinci ani de activitate

Liam Gallagher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

''Beady Eye nu mai există. Mulţumesc pentru tot sprijinul vostru", a scris Liam Gallagher pe platforma online Twitter.

Pentru că motivul destrămării trupei nu a fost dezvăluit, fanii au făcut tot felul de presupuneri pe Twitter. Una dintre acestea este că formaţia s-a destrămat pentru ca membrii ei să refacă fosta lor trupă Oasis, care îl includea şi pe fratele lui Liam, Noel Gallagher.

Beady Eye s-a format în 2009, după ce Liam, Gem, Andy şi Chris au decis că îşi doresc să facă muzică şi după destrămarea trupei Oasis, după ce Noel Gallagher a decis să părăsească grupul, în august 2009.

De la înfiinţare, Beady Eye a lansat două albume, "Different Gear, Still Speeding" şi "BE".

La începutul acestui an, trupa s-a despărţit şi de managerul său, Scott Rodger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici