Trupa U2 amână lansarea noului album pentru anul 2015

Trupa irlandeză U2 a luat decizia de a amâna lansarea noului ei album şi a turneului mondial de promovare a acestuia pentru anul 2015 din cauza unor reprogramări ale sesiunilor de înregistrări pentru noul material discografic.

130 afișări
Imaginea articolului Trupa U2 amână lansarea noului album pentru anul 2015

Trupa U2 amână lansarea noului album pentru anul 2015 (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit Billboard.com, noul album al formaţiei irlandeze se află în lucru de multe luni, însă U2 doreşte să reprogrameze o serie de înrestrări de studio cu producătorii Ryan Tedder şi Paul Epworth, informează contactmusic.com.

Presa internaţională afirmase iniţial că următorul album de studio al trupei U2 va fi lansat în vara acestui an, iar turneul mondial de promovare ar fi urmat să debuteze în toamnă.

"Vrem să îl lansăm în această vară", declara Bono pentru USA Today în luna ianuarie. "Însă nu vrem să dezamăgim pe nimeni", a continuat acesta.

Potrivit revistei Billboard, promotorul trupei irlandeze, compania Live Nation, a reprogramat deja noul turneu mondial al grupului U2 pentru vara anului 2015.

Cel mai recent turneu susţinut de U2, intitulat "360º Tour", a fost la rândul său amânat, însă a devenit apoi turneul cu cele mai mari încasări din istorie, obţinând încasări de 737 milioane de dolari în 2010 şi 2011.

Precentul material de studio al formaţiei irlandeze s-a intitulat "No Line on the Horizon " şi a fost lansat pe piaţă în 2009.

Trupa U2 este alcătuită din basistul Adam Clayton, Bono (voce şi chitară), Larry Mullen Jr. (tobe) şi chitaristul The Edge. Trupa a câştigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy şi a vândut peste 150 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici