Trupa Vama va susţine un concert la Sala Palatului din Capitală, pe 17 decembrie

Trupa Vama va susţine un concert la Sala Palatului din Capitală, pe 17 decembrie, de la ora 20.00, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

276 afișări
Imaginea articolului Trupa Vama va susţine un concert la Sala Palatului din Capitală, pe 17 decembrie

Trupa Vama va susţine un concert la Sala Palatului din Capitală, pe 17 decembrie (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Trupa Vama şi-a obişnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama.

"Pentru noi, show-ul de la Sala Palatului este probabil momentul anului. El reia o parte din spectacolul din mai 2012, care a fost primit senzaţional de public. Două dintre marile atuuri ale show-ului sunt partea vizuală şi partea coregrafică. Sunt momente video care ne emoţionează, chiar şi acum, dupa ce ne-am obişnuit cu ele, iar cu gaşca de 25 de dansatori de-abia aşteptăm să ne reîntâlnim. Probabil că vom lansa şi unul sau două cântece noi. Concertul din decembrie va fi un tur de forţă şi pentru noi şi pentru public. La spectacolul ăsta, publicul nu vine să se distreze, ci să trăiască. Când te distrezi, eşti doar spectator, când traieşti, te afli în mijlocul muzicii. Vrem ca publicul să plece cântând şi să se gândească la mesajele muzicii noastre. Şi vom face asta. Împreună cu voi", spune Tudor Chirilă, solistul trupei.

Formaţia Vama este formată din Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga, Dan Opriş, alături de Tudor Chirilă.

Biletele pentru acest concert se găsesc la casele de bilete ale Sălii Palatului, Teatrului Naţional, în librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, magazinul Unirea (parter), staţia de metrou Unirii 1, magazinele Orange, Vodafone, Domo, Flanco, magazinele Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

În funcţie de categorie, biletele pot fi achiziţionate la preţul de: 200 de lei (VIP), 150 de lei (categoria I), 100 de lei (categoria II) şi 60 de lei (categoria III).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici