Twitter, acuzat că ar şterge postările negative despre incidentul dintr-un avion United Airlines în care un pasager a fost târât afară din aeronavă

Unii utlizatori de Twitter afirmă că postările lor despre incidentul din avionul United Airlines în care un pasager a fost dat afară cu forţa au fost şterse.

8648 afișări
Imaginea articolului Twitter, acuzat că ar şterge postările negative despre incidentul dintr-un avion United Airlines în care un pasager a fost târât afară din aeronavă

Utilizatorii susţin că mai multe postări ce au legătură cu incidentul au dispărut de pe profilurile de Twitter. „Foarte ciudat, Twitter pare că şterge tweet-urile negative despre United Airlines, inclusiv al meu.“ spune un utlizator numit Jay Beecher.

„Tweet-ul meu despre United Airlines a fost şters. Dar asta nu va opri oamenii să discute subiectul“, scrie şi Terry Arnold.

Câţiva oamenii chiar sugerează că Twitter este plătit să monitorizeze tweet-urile care privesc compania United Airlines şi să le şteargă. Alţii spun că Twitter şterge chiar postările despre faptul că Twitter şterge mesaje.

 

 

 

 

 

 

Totuşi, confrom The Independent, Twitter nu şterge mesaje ci le cere utilizatorilor să-şi şteargă mesajele dacă nu se supun regulilor site-ului sau suspendă contul utilizatorilor. Cel mai probabil postările sunt ascunse de anumite setări automate ale site-ului, care au ca scop identificarea abuzurilor şi prevenirea răspândirii lor în mediul online.

Un pasager a fost dat afară cu forţa dintr-un avion United Airlines, după ce acesta a refuzat să-şi cedeze locul unui angajat al companiei. 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici