U2 a înregistrat o versiune specială a cântecului "Happy Birthday" pentru Nelson Mandela

Trupa irlandeză U2 a înregistrat o versiune specială a cântecului "Happy Birthday" cu ocazia celei de-a 93-a aniversări a liderului sud-african Nelson Mandela.

161 afișări
Imaginea articolului U2 a înregistrat o versiune specială a cântecului "Happy Birthday" pentru Nelson Mandela

U2 a înregistrat o versiune specială a cântecului "Happy Birthday" pentru Nelson Mandela (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

U2 a interpretat această versiune specială a cântecului "Happy Birthday", înregistrată special pentru Mandela, cu ocazia unui concert pe care trupa l-a susţinut în oraşul american Philadelphia, informează contactmusic.com.

Nelson Mandela împlineşte luni, 18 iulie, vârsta de 93 de ani.

Înregistrarea video va fi difuzată în onoarea primului preşedinte de culoare din istoria Africii de Sud, luni, cu ocazia unei gale organizate în cadrul seriei de evenimente "Mandela Day", la hotelul Four Seasons din New York.

Potrivit publicaţiei New York Post, această gală va fi prezentată de actorul Morgan Freeman, care a interpretat rolul lui Mandela în filmul "Neînfrânt/ Invictus" (2009), regizat de Clint Eastwood. Duminică, actorul le-a cerut fanilor lui să efectueze 67 de minute de muncă în folosul comunităţii, pentru a marca ziua de naştere a fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici