Ucigaşul surorii tenismenelor Williams a fost eliberat din închisoare

Serena şi Venus Williams au primit o veste pe care sperau că nu o vor mai auzi vreodată! Robert Maxfield, cel care a ucis-o pe sora lor vitregă, a fost eliberat din închisoare. Maxfield a executat 12 ani de detenţie şi a fost scos de după gratii pentru bună purtare.

3425 afișări
Imaginea articolului Ucigaşul surorii tenismenelor Williams a fost eliberat din închisoare

Ucigaşul surorii tenismenelor Williams a fost eliberat din închisoare

Price se afla pe scaunul din dreapta al maşinii conduse de prietenul ei, când a fost lovită în cap de gloanţele unei rafale AK-47. Prietenul ei era ţinta, însă acesta a scăpat nevătămat. Robert Maxfield făcea parte din faimoasa bandă Southside Crips din Compton Los Angeles.

Acum a ajuns la 38 de ani şi a fost eliberat mai devreme pentru comportamentul din închisoare, anunţă Daily Mail. Bărbatul avea o condamnare de 15 ani, pronunţată în 2006.

Price era fiica dintr-o relaţie anterioară a mamei surorilor Williams, Oracene. Cele trei fete erau extrem de apropiate, iar Price chiar făcea parte din staff-ul Serenei şi a lui Venus până cand a fost ucisă.

"Înainte ca toată lumea să se mire de victoria entuziasmantă obţinută de Konta în faţa Serenei Williams. Criminalul Robert Maxfield, cel care a ucis-o pe sora vitregă a acesteia, a fost eliberat. Acest lucru ar putea aduce amintiri grele în mintea Serenei!", a scris un fan al americancei, pe Twitter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici