Un afiş PETA parodiază "dependenţa de sex" a lui Tiger Woods

Organizaţia PETA a parodiat infidelitatea lui Tiger Woods în noua campanie care promovează sterilizarea animalelor, informează US Magazine.com.

48 afișări
Imaginea articolului Un afiş PETA parodiază "dependenţa de sex" a lui Tiger Woods

Un afiş PETA parodiază "dependenţa de sex" a lui Tiger Woods

Controversele generate de scandalul sexual din viaţa lui Tiger Woods au fost folosite ca sursă de inspiraţie de organizaţia pentru protecţia animalelor (People for the Ethical Treatment of Animals), într-o nouă campanie care mizează pe umor şi satiră.

Activiştii în domeniul drepturilor animalelor sunt cunoscuţi pentru campaniile lor controversate şi pentru disponibilitatea de a capitaliza scandalurile din jurul celebrităţilor.

Şi de această dată PETA a fost la înălţime, lansând o campanie outdoor în care imaginea cunoscutului campion la golf este însoţită de mesajul: "Prea mult sex poate fi un lucru rău... chiar şi pentru micii tigrii. Ajutaţi pisicile (şi câinii) să scape de pericole. Folosiţi metodele de sterilizare".

Oficialii PETA au declarat că Tiger Woods nu a aprobat folosirea imaginii sale.

Cu toate acestea, execuţia outdoor este vizibilă şi în locaţii speciale de lângă reşedinţa lui Tiger Woods din Florida.

"Milioanele de câini şi pisici care se nasc în fiecare an şi care nu beneficiază de adăposturi nu fac titluri pentru tabloide, dar suferinţa lor este 100% autentică", a spus vicepreşedintele PETA, Daphna Nachminovitch.

Jucătorul de golf Tiger Woods s-a internat, în ianuarie, într-o clinică specializată în dependenţa de sex, la Hattiesburg (Mississippi).

După un scandal mediatic în care numele celui mai bine plătit sportiv din lume a fost asociat cu numeroase presupuse amante, Tiger Woods a recunoscut, în decembrie, că i-a fost infidel soţiei şi că a decis să-şi întrerupă cariera pe o perioadă nedeterminată, pentru a se dedica familiei.

Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis, născut în 2001 şi Charlie Axel, de zece luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici