Un album foto de lux dedicat lui Michael Jackson, lansat în perioada Crăciunului

Un album cu imagini din viaţa şi cariera cântăreţului american Michael Jackson va apărea pe piaţă în perioada Crăciunului.

40 afișări
Imaginea articolului Un album foto de lux dedicat lui Michael Jackson, lansat în perioada Crăciunului

Un album foto de lux dedicat lui Michael Jackson, lansat în perioada Crăciunului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un album foto de lux dedicat lui Michael Jackson, lansat în perioada Crăciunului

Reprezentanţii editurii Kraken Opus, specializată în lansarea volumelor de lux, au declarat că albumul "The Official Michael Jackson Opus" va fi disponibil pe site-ul oficial al organizatorului de concerte Ticketmaster, iar livrarea se va face în perioada Crăciunului.

Aceleaşi surse au explicat faptul că se aflau în discuţii avansate cu regretatul "Rege al muzicii pop" înainte de moartea acestuia şi că acest album fotografic a obţinut aprobarea administratorilor legali ai averii lui Michael Jackson.

Albumul va prezenta viaţa şi cariera celebrului cântăreţ prin intermediul a 400 de pagini de fotografii şi text. Volumul cântăreşte aproximativ 17 kilograme, este legat în piele şi are o copertă protectoare din mătase. Acest album va fi comercializat la preţul de 165 de dolari.

În cursul unei audieri care a avut loc la începutul săptămânii, un judecător american a validat vânzarea de către compania Sony a ultimelor înregistrări video cu Michael Jackson pe scenă, filmate în timpul repetiţiilor pentru seria de 50 de concerte pe care starul american urma să le susţină la O2 Arena din Londra, începând cu 13 iulie. Aceste imagini vor sta la baza unui film despre ultimele zile din viaţa celebrului cântăreţ, care va fi lansat pe 30 octombrie.

În prezent, administratorii averii starului aşteaptă avizul judecătorului în privinţa unor contracte de merchandising şi a unei expoziţii itinerante în care vor fi expuse diverse obiecte ce i-au aparţinut legendarului cântăreţ.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Cauzele morţii starului american ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici