Un câine maidanez, „paznic” de nădejde pentru copiii care traversează strada pentru a ajunge la şcoală VIDEO

  • Un câine maidanez din Georgia are grijă de copiii din cartier.
  • Patrupedul se asigură ca aceştia trec strada în siguranţă , zilnic, pentru a ajunge la şcoală.
  • Kupata („cârnăciorul”) este un câine îndrăgit şi îngrijit de localnici.
13511 afișări
Imaginea articolului Un câine maidanez, „paznic” de nădejde pentru copiii care traversează strada pentru a ajunge la şcoală VIDEO

Un câine maidanez, „paznic” de nădejde pentru şcolari. Sursa: Kupata Bimi Facebook

Un câine maidanez din Georgia, fosta republică sovietă, a fost surprins recent în activitatea pe care o face zilnic, cu multă seriozitate, aceea de a „escorta” grupurile de şcolari pe o stradă aglomerată, în drumul lor către şcoală. Kupata („cârnăcior” în limba georgiană) latră la şoferii care dau semne că ar îndrăzi să fie neascultători şi să nu aştepte la trecerea de pietoni şi, se asigură că toţi copii trec strada în siguranţă.

Filmuleţul cu câinele protectiv a strâns sute de mii de reacţii pe Facebook din partea internauţilor şi a fost vizionat de zeci de milioane de oameni. 
 
„Uneori îi aşteaptă pe copii chiar şi o oră. Îi aşteaptă zilnic la trecerea de pietoni. Nu a lipsit nicio zi.Vecinii au grijă de el, iar copiii îl iubesc. Îl cheamă Kupata fiindcă este hrănit bine şi este gras, întocmai ca un „kupata” (cârnăcior)”, a spus o femeie din cartierul georgian.

                                      

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici