Un fan al cântăreţei Pink, arestat după ce a postat un mesaj de ameninţare pe Twitter

Un fan adolescent al cântăreţei Pink a fost arestat după ce a postat, în glumă, un mesaj pe Twitter în care a spus că a adus cu el o bombă la concertul pe care artista americană l-a susţinut duminică în oraşul australian Melbourne.

142 afișări
Imaginea articolului Un fan al cântăreţei Pink, arestat după ce a postat un mesaj de ameninţare pe Twitter

Pink (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adolescentul, un băiat în vârstă de 16 ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost dat afară de la concertul susţinut de Pink la Rod Laver Arena din Melbourne, după ce a postat un mesaj pe Twitter, la scurt timp după ce artista americană a urcat pe scenă, informează contactmusic.com.

Mesajul, care a fost de atunci şters de pe această platformă de microblogging, includea următorul text: "Pink, sunt pregătit cu bomba mea. E tipul să arunc în aer Rod Laver Arena".

Angajaţii serviciilor de securitate l-au identificat pe adolescent cu ajutorul fotografiei acestuia de pe contul său de Twitter. Adolescentul a fost arestat la doar 10 minute după începerea concertului.

Potrivit publicaţiei australiene Herald Sun, tânărul a fost ulterior eliberat din arestul poliţiei, dar va primi o citaţie pentru a se prezenta la tribunal.

Sora adolescentului afirmă că mesajul postat pe Twitter de fratele ei a reprezentat o referinţă inocentă la adresa titlului piesei "Timebomb", inclusă de Pink pe cel mai recent album al său, "The Truth About Love".

Pink va susţine alte şapte concerte în aceeaşi sală din Melbourne înainte de a-şi încheia turneul australian, pe 17 iulie.

Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 33 de ani, a vândut aproximativ 40 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale şi a fost recompensată cu trei premii Grammy.

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B. Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici