Un film 3D creat de Michael Jackson pentru piesa "Earth Song", difuzat la gala Grammy

Un film 3D creat de Michael Jackson pentru hitul său din 1995 "Earth Song" va fi difuzat la gala premiilor Grammy, ce va avea loc pe 31 ianuarie, la Los Angeles.

167 afișări
Imaginea articolului Un film 3D creat de Michael Jackson pentru piesa "Earth Song", difuzat la gala Grammy

Un film 3D creat de Michael Jackson pentru piesa "Earth Song", difuzat la gala Grammy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La această gală, Celine Dion, Carrie Underwood şi Usher vor susţine un mini-concert în memoria lui Michael Jackson. Organizatorii galei Grammy au anunţat, miercuri, că Jennifer Hudson şi Smokey Robinson se vor alătura acestui concert-tribut şi vor interpreta cântecul "Thriller".

Potrivit organizatorilor, filmul 3D creat în iunie 2009 de Michael Jackson pentru cântecul său "Earth Song" va fi difuzat pentru prima oară în versiune integrală în cadrul acestei ceremonii.

Atât piesa cât şi filmul, inspirate dintr-una dintre temele predilecte ale lui Michael Jackson - viitorul planetei -, urmau să alcătuiască nucleul celor 50 de concerte pe care starul trebuia să le susţină la Londra, începând din iulie 2009.

Michael Jackson, câştigător a 13 premii Grammy şi al cărui album "Thriller", lansat în 1982 este cel mai bine vândut album din istorie, va primi un premiu Grammy postum pentru întreaga carieră.

Cei cinci cântăreţi vor interpreta piesa "Thriller", împreună cu vocea lui Michael Jackson, în timp ce filmul realizat de acesta, cu o durată de patru minute şi jumătate, va rula în spatele lor, pe un ecran uriaş.

Filmul "Earth Song" prezintă o fată care adoarme într-o pădure, într-un cadru bucolic, plin de verdeaţă, şi care descoperă atunci când se trezeşte că această lume a dispărut, fiind distrusă de schimbările dramatice ale climei Pământului.

Organizatorii au anunţat cu această ocazie că spectatorii prezenţi la gala premiilor Grammy, ce va avea loc la Staples Center din Los Angeles, aceeaşi arenă unde Michael Jackson susţinea repetiţiile pentru "This Is It Tour", vor primi ochelari 3D pentru a profita din plin de acest film. Totodată, telespectatorii americani vor primi, gratuit, ochelari 3D, oferiţi de postul CBS în colaborare cu lanţul de magazine Target.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia.

În urmă cu câteva zile, surse apropiate cazului au declarat pentru site-ul tmz.com că ancheta desfăşurată de poliţia din Los Angeles asupra morţii lui Michael Jackson a fost finalizată, iar concluziile vor ajunge la procuratură în câteva săptămâni, doctorul starului, Conrad Murray, riscând să fie pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici