Un fost star al trupei Pearl Jam, dat în urmărire generală de autorităţile din statul american Texas

Dave Abbruzzese, fostul toboşar al trupei Pearl Jam, a fost dat în urmărire generală de autorităţile din statul american Texas, care au emis pe numele său un mandat de arestare, informează contactmusic.com.

88 afișări
Imaginea articolului Un fost star al trupei Pearl Jam, dat în urmărire generală de autorităţile din statul american Texas

Un fost star al trupei Pearl Jam, dat în urmărire generală de autorităţile din statul american Texas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului AlternativeNation.net, un mandat de arestare a fost emis pe numele rockerului în septembrie 2014 pentru acuzaţii care vizează posesia de substanţe ilegale.

Dave Abbruzzese, care a cântat cu Pearl Jam la începutul anilor 1990, se confruntă cu două capete de acuzare: posesie de substanţe controlate (28 de grame) şi fabricarea şi livrarea de astfel de substanţe.

Reprezentanţii de la Denton County Crime Stoppers spun că autorităţile din Texas promit şi o recompensă financiară de 1.000 de dolari pentru orice informaţie care va conduce la arestarea rockerului.

Pearl Jam este o trupă americană de rock alternativ, înfiinţată în Seattle, în 1990. Membrii formaţiei sunt Eddie Vedder (solist vocal, chitară), Jeff Ament (chitară bas), Stone Gossard (chitară), Mike McCready (chitară principal) şi Matt Cameron (tobe), fostul toboşar al trupei Soundgarden.

Trupa rock Pearl Jam a vândut peste 30 de milioane de albume în Statele Unite ale Americii şi peste 60 de milioane de albume în lumea întreagă, fiind considerată una dintre formaţiile deceniilor trecute cu cea mai mare influenţă asupra publicului şi a industriei muzicale.

Trupa a avut succes încă de la albumul de debut, "Ten" (1991), şi a reprezentat una dintre formaţiile care au contribuit semnificativ la popularizarea curentului grunge, la începutul anilor '90. Celelalte albume ale trupei sunt "Vs." (1993), "Vitalogy" (1994), "No Code" (1996), "Yield" (1998), "Binaural" (2000), "Riot Act" (2002), "Pearl Jam" (2006), "Backspacer" (2009) şi "Lightning Bolt" (2013).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici