Un serial TV inspirat de filmul "American Pycho" va fi produs în Statele Unite - VIDEO

Companiile FX şi Lionsgate TV s-au asociat pentru a produce un serial de televiziune inspirat din "American Psycho", un film lansat pe marile ecrane în anul 2000 pe baza romanului omonim scris de Bret Ellis în 1991, informează site-ul revistei Variety.

121 afișări
Imaginea articolului Un serial TV inspirat de filmul "American Pycho" va fi produs în Statele Unite - VIDEO

Un serial TV inspirat de filmul "American Pycho" va fi produs în Statele Unite (Imagine: Captură Video)

Filmul "American Psycho" a reprezentat un moment de cotitură pentru actorul Christian Bale, a cărui carieră a urmat de atunci o traiectorie ascendentă, şi a avut încasări de 34,2 milioane de dolari pe plan mondial.

Studiourile Lionsgate au anunţat în 2011 că intenţionau să producă pentru marele ecran un remake al filmului "American Psycho", însă acel proiect nu s-a concretizat. O continuare a acestui film, intitulată "Psihoza americană 2/ American Psycho 2", cu Mila Kunis în rolul principal, a fost lansată în 2002, însă a generat recenzii negative din partea criticilor de cinema.

Noul proiect de televiziune se va concentra asupra legendarului criminal în serie Patrick Bateman, ajuns în jurul vârstei de 50 de ani, dar care a rămas la fel de atroce şi de periculos ca întotdeauna. Patrick Bateman îşi alege un protejat în cadrul unui experiment social sadic, însă protejatul lui va deveni în cele din urmă egalul său, un "American Psycho" din noua generaţie.

Companiile FX şi Lionsgate TV nu au anunţat deocamdată numele actorilor care vor interpreta rolurile principale în acest serial TV.

Serialul va fi produs pe baza unui scenariu scris de Stefan Jaworski.

"American Psycho" nu este singurul film horror care devine sursă de inspiraţie pentru seriale de televiziune. Serialul "Bates Motel" reprezintă un prequel (producţie cu o acţiune plasată anterior faţă de aceea din producţia originală, n.r.) al filmului "Psycho", iar postul NBC a lansat serialul "Hannibal" în sezonul trecut. O versiune de televiziune a filmului "The Exorcist" se conturează la rândul ei în aceste zile, însă acest proiect nu a găsit deocamdată un post de televiziune care să o producă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici