Vanghelie: Dacă nu eşti bun, PSD te ejaculează - VIDEO

Fostul preşedinte al filialei PSD Bucureşti a declarat, luni seară, în cadrul unei emisiuni TV, că nimeni nu poate conduce organizaţia de Bucureşti decât dacă este bun, altfel este "ejaculat".

1015 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Dacă nu eşti bun, PSD te ejaculează - VIDEO

Vanghelie: Dacă nu eşti bun, PSD te ejaculează (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Eu sunt de 17 ani în partid şi îmi aduc aminte că şi atunci era o problemă. Organizaţia de Bucureşti nu ai cum să o modifici, nu ai ce să-i faci. Nu merge la organizaţia de Bucureşti să fie un pămpălău", a afirmat Vanghelie.

"Nu poţi să conduci organizaţia de Bucureşti decât dacă poţi şi dacă eşti bun, că altfel te ejaculează. Te ejaculează..., adică... te ejectează", a declarat Marian Vanghelie în cadrul unei emisiuni la postul B1 TV.

Fostul preşedinte al PSD a fost atenţionat de ceilalţi invitaţi şi s-a corectat.

Marian Vanghelie a fost înlocuit de la şefia organizaţiei PSD Bucureşti. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că, "pentru perioada preelectorală", Organizaţia PSD Bucureşti va fi condusă de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Năstase, iar biroul va fi condus de el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici