Vedete care şi-au distrus relaţiile după ce şi-au înşelat partenerii - GALERIE FOTO

Jude Law, Ryan Phillippe, Billy Bob Thornton sau Hugh Grant se numără printre actorii celebri care au avut o aventură ce a dus într-un final la destrămarea unor relaţii care păreau stabile.

707 afișări
Imaginea articolului Vedete care şi-au distrus relaţiile după ce şi-au înşelat partenerii  - GALERIE FOTO

Jude Law (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În 2005, actorul Jude Law a avut o aventură cu bona copiilor lui, Daisy Wright. Actorul şi-a cerut scuze public logodnicei sale de atunci, actriţa Sienna Miller. Daisy Wright a povestit despre legătura ei cu Jude Law în publicaţia britanică Daily Mirror înainte ca actorul să recunoscă faptul că a avut o aventură.

La începutul anului Daily Miror a scris că Jude Law plănuieşte să o ceară în căsătorie pentru a doua oară pe actriţa Sienna Miller, cu care formează din nou un cuplu.

Nu ar fi, însă, pentru prima dată când cuplul ar încerca să ajungă la altar. Jude Law a mai cerut-o în căsătorie pe Sienna în ziua de Crăciun din 2004. Cei doi au plecat apoi în vacanţă în Seychelles cu cei trei copii pe care actorul îi are cu Sadie Frost - Rafferty, Iris şi Rudy -, pentru a-şi serba şi zilele de naştere, ambii fiind născuţi la sfârşitul lunii decembrie. După o relaţie de doi ani, Jude Law şi Sienna Miller s-au despărţit din cauza aventurii pe care o avusese actorul.

Ryan Phillippe a avut o aventură cu colega sa din filmul "Stop Loss", actriţa Abbie Cornish, în timp ce era însurat cu Reese Witherspoon. Phillipe si Cornish s-au cunoscut în 2006, pe platourile de filmare ale filmului "Stop-Loss" şi au devenit un cuplu în 2007. La începutul anului, cei doi s-au despărţit.

Reese Witherspoon şi Ryan Phillippe au divorţat în 2007, după opt ani de căsnicie. Cei doi actori au împreună doi copii, Ava Elizabeth şi Deacon Reese.

Billy Bob Thornton s-a însurat cu Angelina Jolie în timp ce partenera lui de viaţă de atunci, Laura Dern, era plecată. "Am plecat de acasă pentru a face un film, şi cât am fost plecată prietenul meu s-a însurat, şi nu am mai auzit nimic de el de atunci", a declarat mai târziu Derm.

Thornton şi Jolie au fost căsătoriţi timp de trei ani, până în 2002.

În 1995, Elizabeth Hurley l-a iertat pe Hugh Grant, după ce acesta a fost prins în timp ce se afla într-o maşină cu o prostituată de la Hollywood, Divine Brown. Hurley a avut o relaţie de 13 ani cu Hugh Grant. Cei doi s-au despărţit în 2000.

Se spune că Jack Nicholson ar fi înşelat-o pe Angelica Huston. Cei doi actori au avut o relaţie în care se despărţeau, se împăcau, ce a durat între anii 1973 şi 1990.

Elizabeth Taylor a avut o aventură cu Richard Burton în 1963. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului "Cleopatra". Amândoi erau căsătoriţi în acel moment, iar pentru a fi împreună au divorţat. Elizabeth si Richard au divorţat în 1974, după 10 ani de căsătorie. Cei doi s-au recăsătorit 16 luni mai tarziu, în final cei doi despăţindu-se din nou.

În ciuda speculaţiilor la acea vreme că Brad Pitt ar avea o relaţie cu Angelina Jolie în timp ce era însurat cu Jennifer Aniston, actorul a negat acest lucru. Pitt a adoptat copiii Angelinei Jolie la mai puţin de un an de când se despărţise de Aniston.

Considerat unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Jennifer Aniston şi Brad Pitt au şocat în momentul în care au anunţat că divorţează, în urma unei căsnicii ce a durat cinci ani.

La începutul lunii februarie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au dat în judecată tabloidul News of the World, pe care îl acuză de calomnie, deoarece săptămânalul britanic a publicat informaţii false despre relaţia lor. Într-un articol publicat pe 24 ianuarie, News of the World îşi anunţa cititorii că despărţirea celor doi actori americani este iminentă şi că aceştia au căzut deja de acord asupra modului în care îşi vor împărţi averea şi dreptul de custodie asupra copiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici