Vedetele şi Internetul: Lora “mă scarpini după ureche, dau din coadă" şi Andreea Marin, la grădinărit - VIDEO

Astăzi o introspecţie în conturile de Facebook ale cântăreţilor şi vedetelor: Tudor Chirilă, Nicole Cherry, Lora, Kim Kardashian, Anda Adam, Amna, Mihai Trăistariu, Andreea Marin. Unii se mândresc cu diploma de bac, alţii cu grădinăritul.

628 afișări
Imaginea articolului Vedetele şi Internetul: Lora “mă scarpini după ureche, dau din coadă" şi Andreea Marin, la grădinărit - VIDEO

Vedetele şi Internetul: Lora“mă scarpini după ureche, dau din coadă" şi Andreea Marin, la grădinărit (Imagine Mircea Rosca / Mediafax Foto)

Nicole Cherry nu a postat nimic in dimineaţa de marţi. Şi asta pentru că a făcut-o cu numai câteva ore mai devreme, după o plimbare prin oraş alături de prietenele ei.

„Girls night out!”, a postat micuţa Nicole, pe pagina ei de Facebook, alături de un scurt videoclip în care apare alături de prietenele ei.

Nici Lora nu a stat departe de tastatură. Mai întâi, vedeta le-a arătat fanilor săi, cu o seară în urmă, cum îşi prepară ea shake-ul, pe ritmuri latino.

Luni dimineaţă, însă, cântăreaţa nu a omis să posteze iar. Aceasta a urcat pe internet o fotografie în care are "botic şi urechi" de căţel, făcută cu ajutorul unei aplicaţii de pe mobil, alături de un mesaj sugestiv.

“Dacă mă scarpini după ureche, dau din coadă. Dar şi mai fericită sunt dacă mă scoţi la plimbare.”, a scris blonda pe profilul său.

Anda Adam a folosit pagina ei de Facebook, pentru a-şi promova cel mai nou clip. Cântăreaţa a postat un fragment din producţia video, alături de un mesaj menit să le stârnească fanilor curiozitatea.

“Joi, 16 iunie lansăm oficial noul single "Am chef" !!! Nu mai am rabdareeeee!!! Sper să fie pe placul vostru! Puuuuup!” a fost mesajul distribuit de vedetă.

Şi Amna a a postat marţi dimineaţă o fotografie. După ce a fost invitată în emisiunea “Agentul VIP”, realizată de Cristian Brancu, la Antena 1, vedeta a postat o fotografie din platou, de cu o seară în urmă.

“Viaţa e o aventură!” a scris Amna pe contul ei.

Şi Tudor Chirilă este destul de activ în mediul online. Juratul de la “Vocea României” pare, însă, că vrea să le facă un soi de educaţie de cultură generală fanilor săi de pe Facebook. Cine a intrat marţi dimineaţă pe profilul lui Chirilă, a putut vedea o filmare foarte interesantă în care Al Pacino se afla la audiţiile pentru rolul său celebru, din Godfather.

Vă vine să credeţi sau nici Cheloo de la Paraziţii nu s-a trezit târziu în dimineaţa de Marţi. Rapperul şi-a început ziua cu o piesă proprie, de pe ultimul album lansat, sugerându-le fanilor să procedeze la fel.

Mihai Trăistariu nu încetează să uimească. Nu! De data aceasta, nu este vorba despre un alt selfie deocheat. Cântăreţul se gândeşte la cei ce susţin în aceste zile examenul maturităţii. Astfel şi-a amintit de perioada în care a trecut şi el prin această etapă a vieţii. Şi a trecut cu brio, spun dovezile.

“Nu ştiu câţi dintre voi se mândresc cu diploma de BAC, dar eu iată c-am s-o fac !
DA, am fost un tocilar ...
Moştenire genetică de la maică-mea ...
Am fost de 6 ori olimpic naţional la mate, veneam la fiecare sfârşit de an acasă cu coroniţă, adoram să port tresa, insigna si şnurul roşu, galben şi apoi albastru. Eu eram cel care controla temele clasei, eu eram dat exemplu cand venea vorba de cuminţenie sau de invăţat ...
Un lucru e sigur : în show-biz-ul actual se cere chiar opusul !
Ai carte mai puţină - succesul e garantat !
Baftă la examene !
Semnat,
Mihaiţă - tocilarul ...” a scris Mihai pe profilul lui, alături deo fotografie cu diploma de la bac.

Andreea Marin a grădinărit în dimineaţa de marţi.

“Iubesc prospeţimea şi mireasma naturii după ploaie, aşa că azi, după ce-am trimis-o pe pitica mea la şcoală, m-am uitat la ceas: o oră pana la ora de sport, aşa că am avut timp să grădinaresc puţin şi... sper să vă placă aranjamentul inedit făcut după ce am curăţat "obrăzniciile" lăsate-n urma de furtuna de ieri în grădină. Fug la sport şi-apoi la treabă, va fi o zi plină, energie bună vă doresc! ‪#‎pretuiesteviata"‬ a scris fosta zână a surprizelor pe pagina ei de Facebook, alături de trei fotografii cu grădina ei de-a dreptul minunată.

Dincolo de ocean, vedetele procedează fix la fel, iar una dintre cele mai active vedete de pe internet, este, bineînţeles, Kim Kardashian. Marţi dimineaţa, soţia lui Kanye West a postat o fotografie cu ei doi, în care ea apare cu telefonul în mână, acesta fiind îmbrăcat într-o husă specială pe care diva spune că o adoră.

“Sunt obsedată de ea!”, spune vedeta pe profilul ei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici