VEZI AICI "Judas", noul videoclip Lady Gaga: Maria Magdalena şi Iisus poartă geci de piele şi merg pe motocicletă

Lady Gaga a lansat videoclipul celui mai nou cântec al său, "Judas", din cauza căruia este acuzată de blasfemie. Cântăreaţa o întruchipează pe Maria Magdalena în videoclipul ce recrează trădarea lui Iisus de către Iuda.

1844 afișări
Imaginea articolului VEZI AICI "Judas", noul videoclip Lady Gaga: Maria Magdalena şi Iisus poartă geci de piele şi merg pe motocicletă

Vezi aici "Judas", noul videoclip Lady Gaga: Maria Magdalena şi Iisus poartă geci de piele şi merg pe motocicletă

În videoclipul de cinci minute şi jumătate, Gaga apare mergând pe şosea într-un grup de motociclişti, stând în spatele unui bărbat cu o coroană de spini pe cap.

Vedeta o întruchipează pe Maria Magdalena, iar bărbatul de pe motocicletă se vrea a fi Iisus.

În videoclip sunt ilustrate scene biblice, însă abordarea este caracteristică stilului şocant cu care Lady Gaga îşi promovează imaginea. O petrecere ce are loc într-un club numit "Electric Chapel" este scena trădării lui Iisus, iar Gaga "Maria Magdalena" este într-o cadă între Iuda şi "Mântuitorul" îmbrăcat în geacă de piele şi cu coroană de spini pe cap.

Lady Gaga poartă ţinute excentrice în culori aprinse, lanţuri, cruci, se foloseşte de un pistol ce ascunde un ruj şi dansează provocator.

Încă de la lansarea piesei, aceasta a fost contestată, fiind considerată o blasfemie. Aceasta conţine versuri precum: "Vreau să te iubesc/ Dar ceva mă îndepărtează de tine/ Iisus este virtutea mea, şi Iuda este demonul de care mă agăţ......Oh, el este atât de crud/ Dar sunt încă îndrăgostită de Iuda".

"Judas" este cea de-a doua piesă lansată de pe noul album al cântăreţei, care se intitulează "Born This Way" şi va fi lansat pe 23 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici