Victor Ponta a asistat, alături de familie, la un concert pe litoral

Premierul Victor Ponta, care s-a aflat în acest weekend pe litoral alături de familie, a asistat, duminică seară, la un concert desfăşurat pe plaja dintre Venus şi Saturn, unde au cântat Direcţia 5, Smiley, Vama şi Voltaj.

302 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta a asistat, alături de familie, la un concert pe litoral

Victor Ponta a asistat, alături de familie, la un concert pe litoral (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Premierul, soţia şi cei doi copii ai lor au ajuns la concert în jurul orei 22.00 şi au rămas în zona VIP timp de aproape două ore, cântând, dansând şi discutând cu prietenii.

Victor Ponta a venit pe litoral încă sâmbătă, cazându-se la vila de protocol de la Neptun.

La concertul susţinut de Direcţia 5, Smiley, Vama şi Voltaj pe Black Sea Arena au fost prezenţi peste 15.000 de spectatori, intrarea fiind liberă.

Ordinea publică a fost asigurată de aproximativ o sută de jandarmi de la Gruparea Mobilă "Tomis" Constanţa, zona în care a avut loc concertul fiiind delimitată cu garduri metalice.

În plus, traficul rutier a fost restricţionat pe traseul Venus - Saturn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici