VIDEO | Cum controlezi Samsung Galaxy Watch 3 prin gesturi

  • Vei putea răspunde la apel strângând şi deschizând pumnul.
  • Dacă vrei să ignori un apel, trebuie doar să scuturi mâna.
  • Are şi mod de detectare a căzăturilor şi aplicaţii pentru fitness şi sănătate.
278 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cum controlezi Samsung Galaxy Watch 3 prin gesturi

Sursa: YouTube

Ştii şi tu cât de problematic e să răspunzi la telefon când ai mâinile ocupate. Samsung vrea să te ajute cu noul Galaxy Watch 3, care poate fi controlat prin gesturi.

De exemplu, poţi răspunde la telefon strângând şi deschizând pumnul, poţi să respingi un apel scuturând mâna şi, pentru că ceasul are microfon şi difuzor, vei putea prelua apelul direct pe ceas.

O facilitate foarte utilă este detectorul de căzături. Dacă ai căzut, ceasul va suna timp de 60 de secunde şi, dacă nu răspunzi, va trimite un mesaj text cu localizarea ta şi un mesaj audio preînregistrat către serviciul de urgenţă.

Ceasul rezistă sub apă până la 5 atmosfere, bateria ţine 7 zile şi, fireşte, nu lipsesc aplicaţiile de monitorizare a stării de sănătate şi nici cele de fitness. Pe toate le poţi vedea pe 5 august la Samsung Unpacked.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici