VIDEO Moment emoţionant în timpul unui concert Coldplay: Un fan în scaun cu rotile, chemat să cânte pe scenă

Un fan al trupei Coldplay,imobilizat în scaun cu rotile,a fost ridicat pe sus de către publicul participant la un concert al formaţiei britanice,ce a avut loc în Dublin,pentru a se alătura cântăreţilor pe scenă,alături de care a şi interpretat un cântec tradiţional irlandez,potrivit The Independent.

229 afișări
Imaginea articolului VIDEO Moment emoţionant în timpul unui concert Coldplay: Un fan în scaun cu rotile, chemat să cânte pe scenă

Moment emoţionant în timpul unui concert Coldplay:Un fan în scaun cu rotile,chemat să cânte pe scenă

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a fost impresionat de fanul care şi-a făcut loc în mulţime, fiind purtat pe braţe de participanţii la concertul formaţiei, încânt l-a invitat pe bărbatul imobilizat să cânte o melodie alături de trupă.

Rob, în vârstă de 29 de ani, a fost ridicat pe sus cu tot cu scaunul său de către membrii publicului concertului susţinut de Coldplay la Croke Park din Dublin. Chris Martin nu a ezitat să îl cheme pe bărbat pe scenă şi l-a prezentat mulţimii, Rob scoţând spre surpriza tuturor o muzicuţă pe care o avea pregătită, cu care a cântat un cântec tradiţional, ajutat de membrii Coldplay.

Concertul din Dublin a făcut parte din turneul Head Full of Dreams.

"Cead mile failte [100.000 de salutări -n.r. în limba irlandeză]," a transmis Martin mulţimii.

"Am stat prea mult timp departe de Irlanda şi de Dublin. Am auzit un zvon că publicul va fi cel mai zgomotos din istorie. Suntem fericiţi că ne aflăm aici, aşa că daţi la maximum zgomotul.", a glumit cântăreţul.

Scena cu pricina a fost filmată şi poate fi văzut mai jos:

Coldplay este o trupă britanică de rock, formată în 1998, în Londra. Formaţia este compusă din Chris Martin (voce, pian), Jonny Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe). Aceasta s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului "Yellow", de pe albumul "Parachutes", care a fost nominalizat pentru Mercury Prize.

Formaţia a fost nominalizată pentru prestigiosul premiu cu încă două ocazii, în 2003 şi în 2005. Coldplay este una dintre cele mai de succes trupe ale noului val, având vânzări de peste 30 de milioane de albume. Printre hiturile sale se numără "In My Place", "Clocks" şi "Scientist".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici