Viteză de necrezut, surprinsă de radar în Italia: O femeie circula cu 703 km/h într-un orăşel cu 2.000 de locuitori

  • O femeie din Italia a fost amendată după ce radarul a arătat că mergea cu o viteză de 703km/h.
  • În ciuda erorii evidente a aparatului, femeia trebuie să plătească 850 de euro amendă şi a rămas fără carnet.
53107 afișări
Imaginea articolului Viteză de necrezut, surprinsă de radar în Italia: O femeie circula cu 703 km/h într-un orăşel cu 2.000 de locuitori

Sursa FOTO: Profimedia

Cei de la Bugatti se laudă cu faptul că modelul Chiron a stabilit recordul de viteză pe şosea de 490 km pe oră. Noul Tesla Roadster are viteza maximă de „doar” 400 kilometri pe oră. În timp ce producătorii de maşini de viteză se întrec pentru a ajunge la pragul de 500 de kilometri pe oră, o femeie aflată la volanul unui Ford Focus a bătut toate recordurile.

Incidentul a avut loc într-un orăşel cu doar 2.000 de locuitori numit Offagna. Conform procesului verbal, femeia aflată la volan a avut o viteza înregistrată de 703 kilometri pe oră.

A fost, desigur, o eroare a aparatului de detectare a vitezei. Însă această eroare nu a scăpat-o de amendă pe femeie. Va trebui să plătească 850 de euro şi va rămâne fără carnet pentru o perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici