Ziua Femeii, sărbătorită cu un line up exclusiv feminin de The Mission, la Arenele Romane

The Mission sărbătoreşte Ziua Femeii organizând, la Arenele Romane din Capitală, o seară cosmopolită, cu un line up exclusiv feminin, din care vor face parte Nina Kraviz (Rusia), Ellen Allien (Germania), Miss Kittin (Franţa) şi Alexandra (România).

140 afișări
Imaginea articolului Ziua Femeii, sărbătorită cu un line up exclusiv feminin de The Mission, la Arenele Romane

Ziua Femeii, sărbătorită cu un line up exclusiv feminin de The Mission, la Arenele Romane (Imagine: www.themission.ro)

Deşi la pupitru vor fi numai femei, mix-ul de influenţe va crea un eveniment efervescent şi diversificat, fiecare dintre cele patru artiste având personalităţi şi pregătiri diferite, informează un comunicat.

Născută în ţinuturile temperaturilor extreme, Siberia, şi moscovită prin adopţie, Nina Kraviz a avut un prim contact cu muzica electronică în 2008. În 2009 reuşeşte să-l impresioneze pe DJ Jus-Ed şi debutează la Underground Quality, cu "Voices", urmat de un senzaţional EP sub titlul "First Time". Efdemin şi Sasha Funke sunt doar două dintre numele grele care şi-au întors atenţia către talentul de producător al Ninei Kraviz, iar talentul ei de DJ - testat până atunci în majoritatea cluburilor importante din Rusia - primeşte recunoaşterea internaţională în mai 2012, cu un BBC Radio 1 Essential Mix, în care îmbină perfect influenţele house, techno şi acid.

Ellen Allien este o berlineză 100% şi un talent deosebit, indiferent ce proiect demarează: DJ, muzician, label manager, femeie de afaceri, creator de modă. Începând cu 1999, numele Ellen Allien se leagă de celebrul label BPitch Control (Berlin), fapt ce garantează calitatea producţiilor sale. Ellen a fost invitată să mixeze la Centrul Pompidou din Paris şi a avut colaborări cu Apparat, multe albume lansate la Bpitch Control, un sound aproape extraterestru ce evoluează frumos de la un an la altul şi nişte live perfomances de poveste.

Caroline Herve, alias Miss Kittin, originară din Grenoble, Franţa, a reuşit să devină una dintre cele mai inspirate figuri şi voci pe scena muzicii electronice. Artista a colaborat cu The Hacker ( "Frank Sinatra" şi "1982"), printre proiectele sale muzicale aflându-se şi acelea alături Sven Vath, Felix Da Housecat şi Steve Bug. Din 2004, de la primul album solo - punk cu influenţe Chicago House şi electropop - şi până în prezent, Miss Kittin a înregistrat o serie de remixuri, un al doilea album solo şi un alt album alături de The Hacker - la Nobody's Bizzness - şi un album compilaţie sub titlul "Bugged Out".

Alexandra este un nume promiţător din muzică electronică românească. Cu o pasiune extraordinară pentru viniluri, inspiraţie din diferite stiluri de muzică, artişti, arte, ea nu doreşte să îşi eticheteze stilul sub anumite genuri muzicale. Această prezenţă feminină de pe scena muzicii electronice este într-o continuă explorare. În trecut, a scris articole pentru ClubbingMag - prima revistă românească de clubbing. Debutul ca DJ şi l-a făcut în anul 2009, la un party Wicked Sound din clubul Mash-up (Bucureşti), mixând în deschidere pentru Kozo şi Cezar.

Primele show-uri internaţionale ale sale au avut loc în clubul Robert Johnson (Offenbach) şi Club Visionaere din Berlin.

Biletele în avans pentru concertul de pe 8 martie, în valoare de 40 de lei, sunt puse în vânzare online, pe bilete.ro, dar şi în format tipărit, la punctele de vânzare din Bucureşti - Studio Martin, staţia de metrou Unirii 1, Music Box - şi în reţeaua magazinelor Inmedio din toată ţara. Biletele achiziţionate în ziua evenimentului, la intrare, vor avea preţurile de 60 de lei, iar cele pentru categoria VIP costă 80 de lei.

Evenimentul se va desfăşura la Arenele Romane, într-un cort încălzit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici