Sárga színű eső- és viharriasztás van érvényben tizenhárom megyében

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) sárga színű eső- és viharriasztást adott ki szerdán tizenhárom megyére.

38 afișări
Imaginea articolului Sárga színű eső- és viharriasztás van érvényben tizenhárom megyében

Sárga színű eső- és viharriasztás van érvényben tizenhárom megyében

A tájékoztatás szerint Brassó, Hargita, Szeben, Kovászna és Maros megyében a lezúduló csapadékmennyiség helyenként meghaladja a 25 liter/négyzetmétert, gyakorta lesz villámlás, jégesőre is számítani lehet, a szél pedig rövid időszakokra megerősödik, elszórtan viharos erejű is lehet.

A riasztás szerdán 11 óráig érvényes.

Ugyanakkor Gorj, Olt, Dolj és Vâlcea megyében 10:20 óráig villámlás, zápor, zivatar várható, jégesőre is számítani kell, és a szél is megerősödik rövid időszakokra.

Argeş, Dâmboviţa és Prahova megyében 10:30 óráig érvényes a figyelmeztetés.

Fehér megyében eközben 10 óráig kell 25–30 liter/négyzetméternyi csapadékra számítani, jégeső is előfordulhat. Az esőt villámlás, erős széllökések kísérik, elszórtan szélvihar is kialakulhat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici