EXCLUSIV Marius Tucă Show. Actorul Marius Bodochi, despre teatru în pandemie: „Este sold-out la toate spectacolele jucate în aer liber. Actorii nu sunt uniţi, este un minus al breslei noastre!”

  • Actorul susţine că este sold-out la toate spectacolele jucate în pandemie, în aer liber
  • În ceea ce priveşte purtarea măştii, chiar şi în aer liber, Marius Bodochi recunoaşte că acest lucru este o prostie şi că este greu să o porţi pentru o perioadă lungă de timp.
  • Marius Bodochi:„Din păcate, actorii nu sunt uniţi, este un minus al breslei noastre”
1111 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Marius Tucă Show. Actorul Marius Bodochi, despre teatru în pandemie: „Este sold-out la toate spectacolele jucate în aer liber. Actorii nu sunt uniţi, este un minus al breslei noastre!”

Invitat în emisiunea ,,Marius Tucă Show”, actorul Marius Bodochi îţi mărturiseşte că nu s-a lăsat copleşit de această perioadă de pandemie în care a realizat – respectând regulile de diatanţare impuse de autorităţi – o serie de spectacole în aer liber, în grădina casei Cesianu. Marius Bodochi critică tonul autorităţilor şi spaima pe care acestea o transmit zi de zi oamenilor, dar recunoaşte că nici breasla actorilor nu este una unită, motiv pentru care la cinci luni de la izbucnirea epidemiei de COVID-19 teatrele sunt încă închise.

„Să te laşi copleşit de pandemie nu este bine. Profitând de relaţia de prietenie cu Adrian Majuru am vorbit cu el si mi-a dat voie sa fac spectacole. Maia Morgenstern joacă într- un spectacol minunat. Este o reuşită a teatrului. Un alt proiect cu Letiţia Vasilescu in regia domnului Alexandru. Al 4-lea spectacol pe care nu l-am mai putut prelua se cheamă Cină de nevoie de teatru, alcătuit de celebra doamna Mandache . A făcut un scenariu frumos. Plus nişte poveşti teatrale trăite de ea şi unele trăite de mine. În cazul meu este experienţă pe care am avut- o cu domnul Manea. Regia acestui spectacol este asigurată de doamna Diana.”

Întrebat de Marius Tucă, actorul îţi explică şi cum organizatorii au reuşit să respecte regulile impuse de autorităţi.

„Sunt nişte reguli pe care le-am păstrat. 2 metri în faţă, 2 în spate. Se dezinfectează scaunele şi înainte şi după spectacole, am obţinut şi aprobările necesare, mulţumim în numele teatrului şi dramaturgului român că ne-aţi ajutat. Aprobarea a venit în ziua primului spectacol. Biletele mi-am permis să le majorez. Pentru perioada festivală, nu ştiu cum să îi spun, avem şi o zi dedicată independenţilor”, susţine actorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici