Marius Tucă Show, cu părintele Constantin Necula şi medicul Vasile Astărăstoae

3285 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show, cu părintele Constantin Necula şi medicul Vasile Astărăstoae

Părintele Constantin Necula vorbeşte despre sărbătoare de azi, Sf. Parascheva, şi despre pelerinajul anulat din cauza pandemiei. Această tradiţie întreruptă pentru prima oară din 1641, transforma în fiecare an Iaşul, în data de 14 octombrie, în cel mai mare centru de pelerinaj din ţară. Acum, avem o sărbătoare în stare de alertă.

Fostul preşedinte al Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoae, care va merge la moaştele Sfintei Parascheva, pentru că este din Iaşi şi are voie, ne explică dacă sunt justificate sau nu aceste restricţii, dar şi altele, ca de exemplu alba neagra cu închisul şi deschisul teatrelor şi restaurantelor. Cum arată viitoarele luni de toamnă-iarnă cu acest Coronavirus ne spune prof. dr. Vasile Astărăstoae.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici