VIDEO Alexandru Rafila, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, şi coregraful Răzvan Mazilu, la Marius Tucă Show

140 afișări
Imaginea articolului VIDEO Alexandru Rafila, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, şi coregraful Răzvan Mazilu, la Marius Tucă Show

Marius Tucă Show

Marius Tucă Show a fost în direct, la Aleph News. Invitaţii au fost Alexandru Rafila, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, şi coregraful Răzvan Mazilu.

Ridicarea majorităţii restricţiilor în Europa a trimis oamenii la terase, în muzee şi în sălile de spectacol. Copiii se reîntorc la şcoală, iar purtarea măştii în aer liber a devenit, în sfârşit, opţională. E vaccinarea o condiţie obligatorie pentru ridicarea totală a măsurilor restrictive? Află diseară mai multe amănunte care te interesează, direct din discuţia lui Marius Tucă cu profesorul Alexandru Rafila.

Răzvan Mazilu a început să danseze de la trei ani. Pentru el, arta coregrafică nu e carieră, e un mod de viaţă. Nu disociază omul de artist, tocmai pentru că dansul îi vine din ADN. L-ai văzut în zeci de spectacole şi ai plecat cu o fărâmă din el de la fiecare. Astăzi vine la Marius Tucă Show, aşa că nu rata întâlnirea cu un fabulos al scenei noastre!

„Am mare noroc cu dansul, pentru că mă ajută să nu mai fiu vulnerabil în faţa vieţii" (Răzvan Mazilu)  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici