VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News. Invitaţii de marţi sunt psihiatrul Gabriel Diaconu, istoricul Marius Oprea şi profesorul Mircea Miclea

167 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News. Invitaţii de marţi sunt psihiatrul Gabriel Diaconu, istoricul Marius Oprea şi profesorul Mircea Miclea
 
Gabriel Diaconu e medic psihiatru cu supraspecializare în suicidologie şi psihotraumatologie. S-a remarcat în spaţiul public ca o voce avizată în decriptarea angoaselor sociale, printr-o analiză lucidă în privinţa peisajului politic şi nu numai. Vine la Marius Tucă Show pentru o discuţie tranşantă pe tema societăţii româneşti post-Covid. Cum arătăm după un an de anxietăţi sociale? Unde e buba socială cea mai mare? Ce se află în spatele zidurilor înălţate de noi înşine? Vino diseară la Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro să afli un pic despre tine însuţi!
 
Campania de vaccinare e superbă, putem spune, dar lipseşte cu despăvârşire. Unde mai pui videoclipurile penibile ale politrucilor cu pretenţii de politicieni, care sunt bune de pus pe raftul cu filme de comedie! În plus, Florin Cîţu vrea să fie şeful PNL. Hai diseară să-l vezi pe istoricul Marius Oprea discutând despre amuzantul peisaj politic românesc. A! Şi încă ceva extrem de interesant: Marius Oprea îţi spune despre ce a mai descoperit în urma săpăturilor de la Periprava. 
 
Când vine vorba de sistemul nostru de învăţământ, profesorul Mircea Miclea ştie clar cum să puncteze. O ţară care nuj dă doi bani (literalmente) pe sistemul ei de educaţie e sortită pieirii. Noi ştim asta, tu ştii asta, toată lumea ştie asta. Ce e de făcut? De ce nu se face? La aceste întrebări răspunde diseară Mircea Miclea. 
 
Marius Tucă Show. În direct, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. “Arată-mi un om sănătos la cap iar eu am să-l vindec!” (Carl Gustav Jung)
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici