Video. Valentin Stan, despre motivul pentru care Orban a contestat la CCR legea impotriva celor care abuzează minori: ,,Pe cine discriminează? Pe infractori? Tu îţi dai seama cât sunt de proşti? Este vorba de incompetenţă!”

  • Valentin Stan critică acţiunea Guvernului de a contesta la CCR legea care măreşte pedepsele pedofililor
  • V. Stan: ,,Este discriminatorie pentru victimele infractorilor!”
  • Decizia Guvernului Orban a stârnit diverse reacţii în spaţiul public, mai multe organizaţii neguvernamentale cerându-i premierului, într-o scrisoare deschisă, să explice luarea unei asemenea decizii.
632 afișări
Imaginea articolului Video. Valentin Stan, despre motivul pentru care Orban a contestat la CCR legea impotriva celor care abuzează minori: ,,Pe cine discriminează? Pe infractori? Tu îţi dai seama cât sunt de proşti? Este vorba de incompetenţă!”

Sursa foto: captură video / Marius Tucă Show

Valentin Stan vorbeşte în emisiunea ,,Marius Tucă Show” despre acţiunea Guvernului de la contesta la CCR legea care majorează pedepsele agresorilor sexuali împotriva minorilor. Analistul politic critică această iniţiativă şi a prezentat, în cadrul emisiunii, documentul care a stârnit diverse reacţii în spaţiul public.

,,După ce au eliberat zeci de mii de infractori, acum plâng pentru victime. Uite ce vrea, îţi explică micul recrut. El spune, hai să citim. El, săracu, nu mai poate de grija victimelor. Nu vrei tu, Marius, să mergem la documentul cu ştampilă? Să vedem cum e cu manipularea, ticăloşia. Hai să vedem. Să dăm un share. Ce ai tu aici, ce scrie? (Citesc textul respectiv - n.r.)

(…) Prim-ministrul Ludovic Orban, hai să vedem ce scrie aici. Pe cine discriminează? Pe infractori? Tu îţi dai seama cât sunt de proşti? Este vorba de incompetenţă şi iese micul recrut.”

Reamintim faptul că mai multe organizaţii neguvernamentale au adresat o scrisoare deschisă premierul Ludovic Orban, în care îi cer să explice luarea unei asemenea decizii. Guvernul a contestat la CCR legea care prevede, printre altele, majorarea pedepselor pentru infracţiunile sexuale, în special pentru cele împotriva minorilor.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici