ANM: Cod galben de vânt puternic în trei judeţe. Rafalele vor atinge 70 kilometri pe oră

Judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Sibiu sunt, miercuri, sub avertizare cod galben de vânt, care la rafală ajunge la 70 de kilometri pe oră.

971 afișări
Imaginea articolului ANM: Cod galben de vânt puternic în trei judeţe. Rafalele vor atinge 70 kilometri pe oră

ANM: Cod galben de vânt puternic în trei judeţe. Rafalele vor atinge 70 kilometri pe oră

Potrivit avertizărilor nowcasting transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, până la ora 16.00 sunt sub avertizare cod galben mai multe localităţi din judeţul Sibiu, unde vor fi intensificări ale vântului care vor ajunge la rafală la 60-70 de kilometri pe oră.

Până la ora 15.00 zeci de localităţi din judeţul Timiş sunt şi ele sub avertizare cod galben, vântul urmând să sufle cu 55 - 60 de kilometri pe oră.

De asemenea, este în vigoare o avertizare nowcasting pentru întreg judeţul Caraş-Severin, până la ora 18.00. Aici, vor fi intensificări ale vântului care vor ajunge la rafală la 65-70 de kilometri pe oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici