Meteorologii anunţă ploi torenţiale şi grindină în aproape toată ţara/ Până când va dura vremea instabilă

Meteorologii anunţă că vremea va continua să fie instabilă, până marţi dimineaţa, în cea mai mare parte a ţării fiind prognozate ploi torenţiale, grindină şi vânt.

4877 afișări
Imaginea articolului Meteorologii anunţă ploi torenţiale şi grindină în aproape toată ţara/ Până când va dura vremea instabilă

Meteorologii anunţă ploi torenţiale şi grindină în aproape toată ţara/ Până când va dura vremea instabilă

Potrivit informării meteorologice emise sâmbătă, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 35...40 l/mp.

Informarea meteorologică este valabilă până marţi, la ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici