Furtună puternică în Ontario: cel puţin două persoane au murit

Cel puţin două persoane au murit în Ontario, după ce o furtună care a avut aproape puterea unei tornade a lovit provincia canadiană. Peste 340.000 de oameni au rămas fără curent electric .

213 afișări
Imaginea articolului Furtună puternică în Ontario: cel puţin două persoane au murit

Furtună puternică în Ontario: cel puţin două persoane au murit

Echipele de urgenţă au fost copleşite de apeluri după ce furtuna a smuls numeroşi copaci, perturbând traficul şi deteriorând case.

Poliţia a declarat că o persoană a murit şi alte două au fost rănite după ce un copac a căzut peste rulota lor de camping în comitatul Brant, în sudul Ontario, în timp ce o femeie de 70 de ani a murit după ce a fost lovită de un copac în timpul furtunii, scrie Reuters.

Peste 340.000 de oameni au rămas fără curent electric din cauza furtunilor puternice, a anunţat Hydro One Ltd, cea mai mare companie de utilităţi din Ontario, adăugând că au fost trimise resurse suplimentare pentru a restabili curentul electric din cauza pagubelor mari.

În Ontario locuiesc aproape 40% din cei 38,2 milioane de locuitori ai Canadei.

Sunt evaluate pagubele şi pericolele de pe teren, a declarat Jim Watson, primarul oraşului Ottawa, capitala Canadei.

În unele părţi au fost măsurate rafale de vânt de 132 de kilometri pe oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ontario,
furtună,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici