Infotrafic: Circulaţie pe carosabil umed în toată ţara

Circulaţia rutieră se desfăşoară, marţi dimineaţa, în condiţiile unui carosabil umed în toată ţara, în multe zone fiind semnalate ploi, informează Centrul Infotrafic.

39 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Circulaţie pe carosabil umed în toată ţara

Infotrafic: Circulaţie pe carosabil umed în toată ţara

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, marţi dimineaţa nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

La nivelul ţării însă se circulă în general pe un carosabil umed, în multe zone fiind semnalate precipitaţii sub formă de ploaie uşoară.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi DN 1 Ploieşti-Braşov, circulaţia se desfăşoară în condiţii de ploaie slabă, pe un carosabil umed şi valori normale de trafic, cu excepţia autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, unde se circulă în condiţii de aglomeraţie la intrarea în capitală.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi pe DN 1 Ploieşti-Braşov, unde sunt înregistrate valori ridicate de trafic în zona localităţii Comarnic, judeţul Prahova, ca urmare a unui accident rutier produs între două autocamioane pe timpul nopţii, în direcţia Ploieşti - Braşov. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei persoane, care a fost transportată la spital.

La această oră nu mai sunt impuse restricţii de trafic.

Pentru o circulaţie în siguranţă pe timp de ploaie, poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să reducă viteza, să mărească distanţa de siguranţă dintre autovehicule, să folosească sistemele de iluminare şi ştergătoarele, să nu bruscheze comenzile volanului şi să evite depăşirile periculoase sau alte manevre riscante, sporind atenţia în trafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici