METEO Prognoză specială Bucureşti: Vreme închisă şi rece. Temperaturile coboară la minus 4 grade

  • Meteorologii au emis luni o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până marţi la ora 12.00.
  • Vremea va fi închisă, rece şi va mai ninge slab. Temperaturile coboară la minus 4 grade.
209 afișări
Imaginea articolului METEO Prognoză specială Bucureşti: Vreme închisă şi rece. Temperaturile coboară la minus 4 grade

METEO Prognoză specială Bucureşti: Vreme închisă şi rece. Temperaturile coboară la minus 4 grade

În intervalul luni ora 15.00 - 23.00, vremea va fi închisă şi rece. Trecător va mai ninge slab şi este posibil să se mai depună 1...2 cm de zăpadă.

Vântul va sufla în general slab. Ziua temperatura se va situa în jurul valorii de 1 grad, apoi va începe să scadă până spre -1...-2 grade.

Începând de luni ora 23.00 până marţi ora 12.00, vremea va fi rece.

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va scădea de la - 2...-1 grad la începutul inervalului până spre -3...-4 grade în orele dimineţii, apoi va urca uşor, astfel încât după-amiaza se va situa în jurul valorii de 0 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici