Prognoza meteo. Cum o să fie vremea de Înviere. Temperaturile scad peste tot

  • În noaptea de Înviere o să plouă slab prin sud-est, nord-vest şi centru. Minime cuprinse între 2 şi 12 grade
  • Prima zi de Paşte vine cu vreme rece în jumătatea nordică şi cu temperaturi de vară în sud
  • De luni o să fie rece peste tot în ţară şi norii se înmulţesc
2826 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Cum o să fie vremea de Înviere. Temperaturile scad peste tot

Prognoza meteo. Cum o să fie vremea de Înviere. Vremea se răceşte peste tot

Prognoza pentru ţară

În noaptea de Înviere o să plouă slab, prin sud-est, nord-vest şi centru. Vântul nu va trece de moerat, iar minimele vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade.

Prima zi de Paşte vine cu vreme rece în nord-vest, centru şi nord-est, în timp ce în sud-vest şi sud o să fie în continuare foarte cald. Peste zi norii de strâng în jumătatea de nord a ţării, iar după-amiaza şi noaptea norii ajung şi în sud şi sud-est, unde vin averse însoţite de descărcări electrice. Noaptea, în zona montană înaltă, ploile se transformă în lapoviţă şi ninsoare. Vântul prinde putere la munte, în sud-est şi est, dar şi în timpul ploilor. Astfel maximele pornesc de la 13...15 grade în nord şi pe litoral şi se opresc la  27...28 de grade în sud-vest şi în sudul extrem.

În a doua zi de Paşte vremea se răceşte şi în sudul ţarii, aşa că aşteaptă-te la vreme rece, peste tot în ţară. Maximele pornesc de la 11...12 grade în nordul Moldovei, Oltenia şi dealurile Munteniei şi se opresc la 18...19 grade în Banat şi Crişana. Mai ales în prima parte a zilei norii sunt destul de prezenţi şi o să plouă prin sud şi sud-vest, iar la munte vine lapoviţa. Vântul o să fie şi el puternic, prin est şi sud-est.

Marţi o să ai parte tot de vreme mai rece decât ar fi normal. O să fie 10...11 grade în nordul Moldovei şi pe litoral şi cel mult 19 grade în vestul ţării. Peste zi o să mai plouă slab, iar la munte vor fi precipitaţii mixte.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală, în noaptea de Înviere ai parte de vreme plăcută şi în jur de 9 grade. Mâine o să fie tot cald şi plăcut ziua, 25 de grade Celsius. Spre seară însă norii se adună şi noaptea, vin aversele cu tunete, fulgere şi vânt puternic.

A doua zi de Paşte vine cu vreme mult mai rece faţă de cum erai obişnuit. Norii se adună în prima parte a zilei şi o să fie cel mult 16 grade.

Marţi tot vreme rece, cu 16 grade şi nori. Vântul se linişteşte abia noaptea când vor fi 5 grade Celsius.

 

 



 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici