Prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Caniculă şi maxime de 35 de grade

Temperatura urcă în Bucureşti până la 35 de grade, anunţându-se două zile de caniculă cu disconfort termic. Spre seară se înnorează şi este posibil să plouă.

498 afișări
Imaginea articolului Prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Caniculă şi maxime de 35 de grade

Prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Caniculă şi maxime de 35 de grade

Potrivit pognozei meteo speciale pentru Bucureşti, emisă pentru intervalul miercuri ora 12.00 - joi ora 21.00, vremea va fi caniculară, cu disconfort termic ridicat în orele după-amiezii când indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Cerul va fi variabil, cu înnorări şi condiţii de averse şi descărcări electrice mai ales spre seară.

Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 35 de grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici