Prognoza meteo. Urmează zile reci cu ploi în ţară şi viscol la munte

  • Aversele cu tunete, fulgere, vânt şi grindină contiună şi săptămâna viitoare
  • Martţi vremea se încălzeşte uşor, dar miercurcuri e frig peste tot
  • La munte revine viscolul şi se depune strat nou de zăpadă
223 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Urmează zile reci cu ploi în ţară şi viscol la munte

Prognoza meteo. Urmează zile reci cu ploi în ţară şi viscol la munte

Prognoza pentru ţară

La noapte continuă aversele în Muntenia, Transilvania, Maramureş, cea mai mare parte a Olteniei şi Moldovei şi prin Dobrogea, iar în restul ţării ai şanse să scapi fără ploi. Din nou ploile vor fi torenţiale însoţite de tunete, fulgere şi vânt. Se vor aduna chiar 30...50 l/mp, iar vântul o să aibă la rafală până la 80 km/h. Pe crestele montane vin din nou ninsorile şi lapoviţa.  Minimele vor fi cuprinse între 6 şi 13 grade.

Mâine ai parte în continuare de vreme instabilă şi mai rece decât ar fi normal. Aversele nu se opresc peste zi în Muntenia, Transilvania, Maramureş, Oltenia, Moldova sau Dobrogea. Şi în restul ţării ţării ai şanse să vezi câţiva stropi de ploaie, dar nu vor fi ploi torenţiale cu vijelii şi grindină. Maximele pornesc de la 11 grade şi se opresc la 21.

Marţi, tot vreme instabilă, cu ploi serioase şi vânt puternic. Cantităţile de apă vor fi însemnate, iar vântul rămâne puternic. Peste zi plouă în cam toată ţara; doar prin Oltenia ai şi momente fără ploi. Maximele urcă uşor şi vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade.

Miercuri vremea se răceşte şi mai mult, soarele dispare din peisaj şi ploile sunt prezente peste tot în ţară. La munte începe să ningă serios şi vântul puternic readuce viscolul în peisaj. Cantităţile de apă sunt din nou serioase şi vântul nu se linişteşte deloc. Maximele pornesc de la 7 grade şi nu mai trec de 16 grade.
 

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte caldă, în jur de 12 grade, dar nu scapi de ploile torenţiale cu tunete, fulgere şi vânt puternic.

Începi săptămâna cu vreme rece şi urâtă, aşa că sigur nu o să vrei să ieşi din casă. Averse peste zi, vânt puternic, tunete, fulgere şi doar 19 grade.

Marţi vremea se încălzeşte puţin, dar norii şi aversele nu te părăsesc. La prânz nu o să fie mai mult de 20 de grade.

Miercuri ai toate motivele să stai în casă. O să fie frig, cam 15 grade, cerul o să fie acoperit de nori şi o să plouă toată ziua.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici