Prognoza meteo. Vremea se răceşte brusc şi plouă în toată ţara. De marţi revine soarele

  • De mâine plouă torenţial în aproape toată ţara
  • Temperaturile scad brusc şi nu mai trec de 20 de grade
  • Marţi ploile se mai răresc şi maximele cresc uşor
1677 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Vremea se răceşte brusc şi plouă în toată ţara. De marţi revine soarele

Prognoza meteo. Vremea se răceşte brusc şi plouă în toată ţara. De marţi revine soarele

Prognoza pentru ţară

În noaptea ce vine în Maramureş, Banat, Crişana, Transilvania, la munte, prin Moldova, dar şi pe spaţii mai mici în restul teritoriului ai parte de averse, tunete, fulgere şi vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi 20 - 25 l/mp, iar minimele vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade.

Mâine vremea te ajută să rămâi în casă. Se răceşte simţitor şi plouă peste tot  în ţară. Aşteaptă-te la ploi torenţiale, vijelii, tunete, fulgere şi grindină. Se adună 25-30 l/mp, iar în Muntenia şi la munte chiar 60 l/mp. Vântul o să sufle şi el tare: 60-70 km/h. Maximele pornesc de la 14 grade şi nu mai trec de 20 de grade Celsius.

Luni continuă să fie frig, iar ploile nu se opresc. În aproape toată ţara ai parte tot de averse cu tunete, fulgere, vânt şi grindină şi de cantităţi importante de apă. Doar prin vestul ţării ai şanse să vezi soarele mai mult şi să scapi doar cu câţiva stropi de ploaie. După prânz o să fie între 10 şi 21 de grade.

Marţi vremea se încălzeşte, dar încă nu scapi de ploi. În prima parte a zilei aversele cad în vest şi nord-vest, iar seara ajung şi în restul ţării. O să fie tot ploi torenţiale de vară, cu tunete, fuglere, vânt puternic. Pe crestele montane înalte continuă precipitaţiile mixte. Maximele pornesc de la 14 grade şi ajung până la 24 de grade.

 

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală ai parte de o noapte caldă, cu 13 grade, dar spre dimineaţă norii se înmulţesc, aşa că nu sunt excluse ploile cu tunete şi fulgere.

Mâine nu prea mai vezi soarele şi se răceşte brusc. O să fie în jur de 19 grade, iar după-amiaza şi noaptea vin aversele cu tunete, fulgere şi vânt puternic.

Luni sigur nu o să vrei să ieşi din casă. Nu o să fie mai mult de 16 grade şi peste zi o să tot plouă.

Marţi vremea revine la sentimente mai bune. Aversele se răresc, soarele îşi face loc printre nori şi o să fie în jur de 20 de grade.

Prognoza meteo. Vremea se răceşte brusc şi plouă în toată ţara. De marţi revine soarele

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici