Prognoza meteo. Weekend cu vreme de vară la câmpie şi lapoviţă pe creste

  • Vremea continuă să se încălzească şi soarele e din ce în ce mai prezent
  • Sâmbătă maximele urcă până la 26 de grade, dar vântul începe să prindă putere
  • Duminică temperaturile scad uşor şi norii se înmulţesc în nordul ţării
130 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo. Weekend cu vreme de vară la câmpie şi lapoviţă pe creste

Prognoza meteo.

Prognoza pentru ţară

În noaptea ce vine norii se aduna prin nord-est, iar prin centru ai parte de brumă. Minimele pornesc -5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi se opresc la10...11 grade în Dealurile de Vest.

Mâine soarele străluceşte din plin şi vremea continuă să se încălzească. Ceva nori apar după-amiaza în zona de munte, iar seara şi prin nord-vest, dar ploile se anunţă puţine. Maximele vor fi cuprinse între 15 şi 23 de grade.

La început de weekend ai parte de vreme caldă, dar cu vânt. La munte o să sufle tare, 80-100 km/h, iar în rest o să fie rafale de 50-60 km/h. La munte, la deal, prin nord şi centru, norii se înmulţesc, iar după-amiaza şi seara ai parte de averse cu tunete şi fulgere. Pe crestele înalte revin lapoviţa şi ninsorile. În restul ţării norii sunt puţini şi şansele de ploaie sunt mici. În aceste condiţii, maximele pornesc de la 16 grade şi se opresc la 26 de grade.

Duminică însă vremea se răceşte din nou, în mare parte din ţară. Norii se înmulţesc peste tot, iar în jumătatea de nord-est a ţării sunt şanse mari să plouă. La munte, tot lapoviţă şi vânt. Maximele pornesc de această dată de la 13 grade şi se opresc la 25.

Prognoza pentru Bucureşti 

În Capitală ai parte de o noapte cu vânt liniştit şi cam 6 grade. Mâine, ceva nori, dar şi soare şi cam 23 de grade.

Sâmbătă vântul începe să prindă putere. O să fie însă o zi de vară în toată regula: soare generos şi în jur de 25 de grade.

Duminică ai parte tot de soare, dar nu o să mai fie la fel de cald. Vântul o să aiba unele răbufniri şi o să fie cam 22 de grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici